o.O

Usch så trött man varit de senaste dagarna, vet inte var all trötthet kom ifrån :/ Men men, idag känns som en bra dag iallfall, lite sol ute och ostbågar till frukost. Och så kommer älskingen komma hem med sitt nya Nintendo 3DS om en stund, ska bli spännande att se!

Sen så har man ju ramlat ner i Sims-träsket igen, det är ju så kul att inreda hus, haha. Får väl se om man kan slite sig från det och sticka lite sen kanske? Vore ju trevligt att få färdigt mössa nr två också...

Nyah!

Idag blir en bra dag känns det som. Lilla plutten ska till veterinären och få sin vaccination, ÄlsklingsBjörnen är på arbetsintervju och jag har massor av fint garn som jag köpte igår! Så det blir nog att göra klart iallfall en av systrarna Lagers mössor när jag kommer hem sen. Och kanske börja på mössa nr 2.

Sen har jag en plan för den fula, vita, spacklade muren bredvid tv'n: Captain Falcon (Älsklingens idé) och Kirby i Captain Falcon-hatt. "Falcon Punch!"

(Och här har vi mig i en mössa jag gjorde häromdan, lika bra att ta till vara de garnnystan som inte räcker till annars!)

Kl. 7


(Kärlek)

Jaa, nu har klockan blivit 7 och jag sitter fortfarande här och lyssnar på Sungha Jung i bakgrunden. Mindre ont iallfall. Känns som att jag fått så mycket gjort idag...
Men ikväll hoppas jag på Trassel, Älskling och choklad, det kan ju inte slå fel?

...

Ännu en dag åt helvete. Inte nog med att jag vaknade halv 12 och redan hade sovit borta halva dagen, jag hade också en förbannad mensvärk.
Så jag tog en ipren och gick tillbaka och tog en tupplur till halv 3 istället. Det blev inte bättre, men min Älskling hittade ett så underbart youtube-klipp, så man kunde inte låta bli att bli lite gladare iallfall.
Man måste ju älska Kirby? :)Kirby!
Peanut Butter Jelly Time!

Frustration...


Eftersom de senaste dagarnas teckningsförsök gått åt pipan så lägger vi det åt sidan ett par dagar. Lite synd att det flyger runt massor av idéer i huvudet som man inte kan få ner på papper bara... :/ Men det finns väl andra, mer eller mindre, kreativa saker att göra istället?

Inte så mycket konst men...

Jaa, med tanke på att det här i första hand skulle vara en konstblogg, så har det varit väldigt lite konst inblandat här känner jag. Men det tänker jag försvara med att jag inte haft så mycket tid till just konst, eftersom min älskade sambo har funnit mycket lycka i fiske nu i sommar... Så det har blivit just det, fiske.

Nu säger jag inte att jag hatar att åka ut och fiska, men ibland kan det bli lite mycket. Att fiska flera timmar varje dag är nog inte riktigt för mig (och det förklarade min handled för mig klart och tydligt förut, aj). Men jag älskar min sambo över allt annat, så det är väl klart att jag ställer upp. :) Men som sagt så behöver nog min handled en liten paus från fiskandet, och det blev nog inte bättre av att jag fick 5,5kg gädda på kroken igår kväll.
Där hade jag satt på min nya, lilla 5cm wobbler som jag tänkte fånga massor av stora abborrar på. Men inte! Sista kastet för dagen och då fastnar det något stort på kroken!
Tyvärr var vi tvungna att döda fisken, eftersom den nästan svalt hela wobblern. :( Då blev jag faktiskt lite ledsen i ögat.

Nu känner jag mig faktiskt klar med mitt gäddfiske och siktar in mig på den där 1kg abborren istället, som är mitt nästa mål. Men med min tur kommer jag väl bara få upp ännu fler gäddor...

Min nya fina 5cm Halco Poltergeist. Den ser inte så ny ut längre...

Här har vi då mig och sambon, i en väldigt slående bildkomposition. Jag, en gnutta äcklad av jag ska behöva hålla i den där. (Den var för övrigt mycket tung och mycket slemmig.) Dessutom var nog min sambo ganska mycket gladare över fisken än vad jag var ;)


Grattis!

(Armband gjort av Erica Lager)


Grattis kära mor!

Shimano

 

Rapala Skitter Pop RH   Rapala Clackin' Crank Minnow   Abu Hi-Lo Minnow Hi-Lo Floating/Sinking


Äntligen har man fått ett nytt spö, efter att min gamla rulle inte gett mig annat än besvär! Orange är den dessutom!

Fick även uppgradera till en större fiskelåda för att få plats med alla fina drag jag har! :D Helt plötsligt blev det mycket roligare att fiska.

Nu ligger det på min "fiske-önskelista":
Halco Nightwalker
Halco Poltergeist
..och gärna en söt rosa fisk. ^__^

Älsklingen har varit ute och fiskat hela morgonen med sin bror M och systers pojkvän H. Blev en gädda till Älskling och en abborre till M, så vi ligger fortfarande efter i tävlingen... Nu får vi skärpa oss!

Och sen till den stora frågan, vad ska man göra idag? Känner nog för ett porträtt av något slag, i blyerts. Fast precis nu ligger en liten katt i mitt knä och är mysigt varm... :)

 


Kreativt!

Nu när jag äntligen har fått lite lugn och ro igen, så ska jag faktiskt ta och påbörja mitt sömnads-projekt - Väskor!
Måste bara vänta på att Älsklingen kollat klart på sin fiskefilm, innan jag drar fram symaskinen...

(:

(Mor när hon var 15 år)Jaa, nu är utställningarna snart slut, vad ska man göra sen? Söka jobb kanske? Vill ju ha den där Wacom Intuos... och skor...

Utställning
Efter all stress som de senaste veckorna bestått av kan man äntligen slappna av, fruktansvärt skönt. Ett problem mindre i vardagen iallfall... Nu kanske kroppen lugnar ner sig med, efter att i över en månad haft humörsvängningar, ångest, etc, som heter duga. :/

Men trots allt så har jag fått målat och tecknat en hel del, så det har ju kanske inte bara varit dåligt...

RSS 2.0