Change

Jag vill gärna ha långt hår, och hade jag varit naturligt rödhårig kanske det hade funkat. Men så är inte fallet. Jag orkar inte sitta med hårinpackning 3 dagar i veckan och ta väl hand om mitt hår. Visst, jag hade väl kunnat toppa det nån gång ibland, men det glöms så lätt bort.
Och när det blir slitet bortom all räddning blir det såhär istället.

(Jag lyckades inte få nån bra bild där jag faktiskt såg glad ut :P Men jag lovar, jag är glad!)

You can’t wait for inspiration, you have to go after it with a club.

Jag är så sugen på att skapa nånting, men var är idéerna?

Det är nog dags att ta upp "en teckning om dagen"-rutinen, den skall verkligen inte underskattas...

Tävlingsanda!

Andrea Femerstrand, en riktigt duktig concept artist/illustratör, lottar ut ett helt underbart Cachet Earthbound block på sin blogg och man missar ju inte en chans att få vinna ett sånt! :D

x_X

Stackars lilla Nova blev steriliserad idag, så nu ligger hon och sover i transportbagen. Hade lite panik där när jag inte kunde känna om hon andades eller inte, men nu har vi fastslagit att hon sover. :P Förra gången så fick vi ju hem vakna katter, så det här var en läskigt upplevelse för mig med!

Och sen så har jag fått min Mini Cooper i Gran Turismo 5, så nu kan man väl säga att jag klarat spelet?

FFIX

Jag är alltid förkyld på vintern, oftast hela vintern igenom, men det är sällan som jag blir riktigt sjuk. Men när det nu händer så är det fruktansvärt skönt att ligga i soffan, under ett varmt och skönt täcke med en handkontroll till ps3 i handen. Och dricka te med i honung i såklart. :)

Almost done
Nu är den praktiskt taget klar, bara lite rök från pipan och detaljer på den rosa svampen kvar. Kommer säkert att sitta och pilla i all oändlighet med den när jag väl sätter mig för att göra det, men men...
Man inser inte heller hur mycket man kollar åt sidorna förrän man sovit konstigt och inte kan titta åt höger utan att det gör ont. Alltid lika roligt!

Och lite ironiskt är det allt att ordet "ordlista" inte fanns med i min mobils ordlista.

WiP

Jag lovade mig själv att uppdatera bloggen oftare med diverse skapelser, men vi ser ju alla hur det går med det. :P Men idag tog jag mig i kragen och målade lite iallfall!

Så här kommer ett litet Work in Progress;


RSS 2.0