Wacom Intuos 4 L

Jaa, nu är man 22 då, och det känns undefär som 21 fast med en Wacom Intuos 4 L i knät. ;D Har fortfarande lite dåligt samvete för att ha önskat mig nåt så dyrt, men jag älskar den!
Nu hann jag ju inte prova den igår och det var fruktansvärt ledsamt att veta att den bara låg där i sin låda en hel dag.

Vi skulle till Älsklingsbjörnens familj runt 1, så vi gick upp halv 10 och jag öppnade mitt Wacom-paket. Men vi vet ju att det är aldrig så lätt som det ser ut, utan min dator ville inte boota. Givetvis. Så kanske en timme senare var det fixat, men jag kan ju inte åka nånstans osminkad, så det måste ju göras.
Men sen hade jag ju lite tid över till att prova min Wacom...trodde jag! Men icke! Då blev det strömavbrott, 2 gånger dessutom!

Lite ledsamt var det, men naiv som jag var så trodde jag att jag skulle hinna prova den när jag kom hem istället. Så vi kom hem vid runt 7-tiden och behöver jag verkligen säga att den inte blev något testande då heller?
Istället blev det en Drak-kväll med raid (man vill ju inte svika guilden när man är healer, och vi lyckades ju faktiskt döda en drake!) och film. Men "How to Train Your Dragon" är ju så bra, så det gjorde inte så mycket.

Men idag! Idag har jag fått prova min Wacom, och den är helt underbar! Värd väntan helt klart!

(Min testbild)

Sen så hittade min mor en gammal tapetbit, som temporärt satt i mitt rum för några år sedan och som jag uttövade mina super awesome avmålarkunskaper på!


(Sakura från Tsubasa Reservoir Chronicles...)

(..och Naruto!)

Inspirationskällor

Bara för att intrumentaliskt är mysigt.
Rivers Flow in You
Zelda Medley

Äntligen!

Äntligen kan jag ta itu med inlägget jag tänkte skriva innan nyår! Datorn fungerar nämligen igen, och jag kan ladda upp bilder och framför allt så kan jag surfa runt igen! :P

Iallafall så var det väldigt trevligt på nyår, lite för mycket alkohol men så kan det gå. Skönt att inte behöva tänka alls ibland, när man vanligtvis tänker alldeles för mycket. Man ångrar det ju dagen efter givetvis... ;P

Och såklart får jag ju lägga upp bilden jag tänkte lägga upp för några dagar sen. Inte mycket att säga om den egentligen, akvarell. Inte ens särskilt nöjd med den, men det är ju bättre än att inte måla alls! Så det får väl vara mitt nyårslöfte, att skapa mer. Det har ju inte alls blivit mycket i år, det är svårt när det är så mycket som händer i ens huvud. Men det ska det bli bättring på nu!

(Orkar inte fixa med skannern, därför får ni nöja er med foton. Hur dåliga de än är. :P)

RSS 2.0