Jul!

Nu har julen kommit och gått, och då får jag väl berätta om min jul!

Det här var då första julen jag spenderade med Älsklingsbjörnens familj, och det var mycket trevligt. Middag och julklappar med familjen först, vilket var mysigt men lite kallt trots min fina, rosa kanintröja! Fick förvånansvärt många julklappar, bl.a. 4 stora koppar från Indiska (jag har nog uppemot 20 stycken nu :)) och sötaste lyckokatten. :)

Sen blev det kaffe och lite mer julklappsutdelning med släkten hos deras farmor, och jag fick till och med ett par fina julkulor i julklapp av henne! Det var en trevlig överaskning. :)
Så det var en mysig jul, men lite psykiskt påfrestande med så mycket folk när man inte är van.

Och så passades det på att köpas TV och ljud nu när det är mellandagsrea, fin TV, men lite stor när man spelar Wii :( En gnutta ledsamt är det...

(Mysigaste stickade strumporna från min mor och Zelda från Björn, nu behövs bara ett rosa silikonskydd till nunchukun också.)

Fynd!

Jag är så fruktansvärt dålig på att uppdatera! Det känns som att jag haft jättemycket att göra hela helgen, men vad har jag gjort egentligen? Ingenting! Nästan.

Vi åkte iallafall till Töcksfors för att julhandla och det gick ju himla bra, jag lyckades inte hitta en enda julklapp! :P Men jag beställde Älsklingens julklapp idag istället, så nu är det lugnt och han blir nog nöjd. 
Och mitt bästa fynd gjorde jag istället efter att vi hade varit i Töcksfors, en locktång för 100 kr! Som hittat! Nu hade jag ju då inte 100 kr på mig och ingen hade växel på min 500-lapp... >_> Som tur är så är det ju inom familjen, så Erica får sina 100 kr nån annan dag. (För övrigt en mycket bra locktång, men jag brände mig givetvis på fingret klantig som jag är...)

Sen så kommer en bild på mitt Tradera-fynd, en klännning för 64 kr! En storlek för stor, men det är ju inga problem när man har en sömmerska till mor. Vilken underbar känsla, att fynda!

(En lite dålig bild, men vi har ingen belysning i taket idag... och inte mycket nån annanstans heller för den delen...)

Dagens

Till dagens julhandlande (en julklapp till min mor, en till Rebecca, och ingredienser till kakbak) så blev det en sådan här outfit:

Till det blev det även en lila kofta, och över alltihop samma gamla, svarta skinnkappa. (Nej, jag har verkligen inget annat att visa upp X_x Det går trögt med julkort...)
Detta ackompanjerades även av lite juliga naglar:

(Det sitter även rött glitter på dem, vilket inte kan ses här)

Jag vann ju också en auktion på tradera häromdan, på en fin liten klänning som kom hem till mig idag. Men det får bli att visas imorgon!

Julen närmar sig...

Igår blev det bak av lussebullar ännnu en gång, och idag snöar det. Mysigt, och lite juligt. :)

Det är så svårt att önska sig saker, allt jag hittar och vill ha kostar ju så mycket... Sen kan jag inte heller önska mig saker som jag vill ha men inte riktigt behöver, för det känns som ett sånt slöseri med pengar. :P Och jag skulle heller aldrig få för mig att önska mig pengar till jul, det gör man ju bara inte? På jul ska det vara mysigt, med gott att äta och man ska ge personliga presenter som det är en tanke bakom, och pengar är så opersonligt som det bara kan bli.

Men det är ju bara vad jag tycker.

Kanske skulle man städa lite och göra det lite julmysigt, fruktansvärt tråkigt men det måste väl göras nån gång... Vi vet nog alla att den idéen inte kommer att bli genomförd idag, men tanken är ju fin?

RSS 2.0