Julmys

Igår blev det lite julmysigt med bak av lussebullar, något som jag faktiskt aldrig bakat förut. Med saffran givetvis.
Och eftersom de blev lyckade och redan är slut, så blir det mer bak till helgen + prova några andra recept jag hittat.
(Kanske inte världens vackraste, men goda var de!)


(Måste ju visa lilla söta kissens sovplats på bordet.)

Sen så är det faktiskt hög tid att fixa julklappar till alla! Det är ju trots allt mindre än en månad kvar! :)

Shopping...

Jag avskyr att gå runt i affärer länge, jag kollar snabbt om det finns nåt som sticker ut eller har en fin färg och finns det inte det är jag klar där. Och för att inte tala om att prova kläder, fruktansvärt tråkigt och tidskrävande.

Men att beställa från nätet är inte direkt en fröjd det heller, speciellt inte bh'ar... Det finns så få bh'ar som faktiskt sitter skönt, och storlekstabellerna på diverse sidor är inget att hurra för. Min storlek varierar från 70C till 70E beroende på vilken sida man kollar på, och så stor skillnad kan det inte vara? ;P

Slutsats; Shoppa kläder ska gå fort, och bh'ar är bland det tråkigaste man kan (försöka) köpa?

Tacka vet jag koppar från Indiska och skor (och klänningar, ibland)! :)

3 saker...

Istället för att bombardera bloggen med bilder på mina naglar så tänkte jag, som omväxling, berätta 3 saker om mig själv;

1. Jag skulle vilja jobba som Concept Artist för ett spelföretag.

2. Jag är rätt så tankspridd, och glömmer ofta bort saker som inte har en utsatt "deadline".

3. Jag har periodvis fruktansvärt dåligt självförtroende, då har jag svårt för att vara kreativ, och när jag inte kan vara kreativ blir jag deppig. Ond cirkel det där. Inte så kul att umgås med mig under de perioderna kan jag tro, blir ju trots allt väldigt negativt inställd till saker. ;)

Naglar...igen.

Jag skulle städa idag.Uppdatering?

I brist på bra och kreativa saker att lägga upp så får ni se mina underbart vackra snöflingor, som jag målade på mitt flagnande rosa nagellack.

Update

Kommit en bit längre med bilden nu, så jag tog ett lite halvdåligt foto på den. Finns fortfarande så mycket i bilden som stör mig, så det kommer att bli ett låångt arbete.... :P 


World of Warcraft

Rotade runt efter lite större block här hemma och då hittade jag ännu en påbörjad bild (chockerande, jag vet).


Och som ni givetvis ser så är det en Night Elf hunter.

Pennor...

Jag är sån person som har väldigt många pennor av olika slag...nånstans. Det resulterar ofta i frustration när man t ex behöver en pennvässare, eller en särskild penna. Men sen kommer det där magiska ögonblicket, när man nästan gett upp hoppet om att någonsin hitta den igen... Så vet man precis var den är.

Blyerts, min kärlek

Blyertspennan har alltid varit en favorit bland pennor. Det är så lätt att bara ha med sig ett block och en penna, t ex när man sitter i bilen.

 


Tygladan

Idag blev det en tur till Vänersborg för att kika på lite tyg till min klänning. Och mot all förmodan så hittade jag faktiskt tyget jag ville ha! Inte ofta som jag faktiskt hittar det jag åker för att köpa. ;P
Blev också en tur till Myrorna i Trollhättan, man måste ju passa på när man är i krokarna. Svängde även in på Apoteket på NÄL (även det på vägen), och vem träffar man där om inte Emelie :) Världen är allt bra liten ibland.


Och så får jag ju lägga in en bild på mina snygga, numera riktigt långa, naglar.

RSS 2.0