Hey there Delilah

Kommer man inte på vad man ska rita, så kan man ta en svart penna och kladda över gamla blyertsteckningar. Funkar det med.
Fick även årets första fisk igår. På en liten Tiny Buster clownfisk.


Betas, betas, betas...

Inte blivit så mycket annat gjort den här helgen förutom att sitta och spela, var ju OB på både Tera Online och Diablo 3. Blir nog faktiskt en Witch Doctor för mig när Diablo släpps (till skillnad från alla andra som tydligen ska spela Demonhunter ;P).


Vad gäller Tera Online så hade jag lite blandade känslor för det spelet. Hann inte PvP'a nåt, förutom nån duel, men jag tror att battlesystemet gör sig bra där. Det jag saknade var lite mer story, den kändes lite fattig och man förlorade snabbt intresset för den. Jag hade nog lite för höga förväntningar på den fronten efter att ha läst de rätt så utstuderade rasbeskrivningarna.

Conclusion;
Hade inte Diablo 3 släppts så snart, så hade jag kunnat tänka mig att kanske betala för Tera. Kanske. Bara för att man kunde vara en kanin och springa runt med en båge.

You know you should probably spend more time in the real world when...

...you're watching Game of Thrones, and you really envy the guy wearing a clip-on cape.


Jag kunde ju faktiskt inte låta bli att klicka mig in på Pottermore.com idag, och föga förvånande hamnade man ju i Ravenclaw. :)


"Wit beyond measure is man's greatest treasure"

So close, but yet so far away..

Nu har jag kommit till en punkt då jag ser massor av fel i bilden, men det blir bara sämre och sämre när jag försöker fixa till det...

Då ska man bara lägga ifrån sig det. Och hoppas. Hoppas att nån gång i framtiden, när man plockar fram den, så fixar det sig. Kanske.Updating

Arbetade lite på en annan bild istället.


Let me ask you something, what is not art?

Bara för att visa att jag tog mig tid att träna lite på mitt digitala måleri.
Måste flytta på örat ser jag nu ._. Well well..

An artist cannot fail; it is a success to be one.

Några tarvliga försök till konst senare så bestämmer jag mig istället för att visa min fina lilla kaffeservis!


RSS 2.0