Foto

Inget måleri, men det blev en fotodag istället med min lilla digitalkamera. :)


Vi åkte och badade med min brorsdotter så då passade jag på att ta lite kort. Hon tyckte givetvis att jag var lite knäpp som satt och tog kort på bryggan ;) Men det blev ett par fina ändå.

Var även ute och fiskade häromdan, då fick jag mig en fruktansvärt fin solbränna...Att man inte kan tänka efter lite innan man åker ut i båten? Jag fick iallafall en gädda på min nya, röd/vita Rapala Skitterpop! Men dessvärre har den nu fått en liten skråma på huvudet :(

Imorgon blir det en liten tur till Göteborg med Älsklingens familj, gå på Universeum och en sväng på Liseberg. Blir nog skoj det. :)

!

Sådär ja, nu är utställningen öppnad och håller på 2 veckor framöver. Förhoppningsvis blir min Tim Burton-tavla färdig inom en snar framtid så jag kan hänga upp även den.

Igår blev det dessutom Töcksfors med älsklingens bror och två systrar, där hittade jag mig en söt klänning och en kopp (ett måste!) från Indiska. Det blev också ett set med jiggar, för vem kan motstå en rosa jigg?


Och här är Tim Burton-tavlan jag för tillfället jobbar på, det är en bit kvar;

Tejp och dåligt humör.


Idag har det ramats in tavlor inför den lokala utställningen, som kommer att pågå de kommande två veckorna. Förkyld och jävlig, men ibland måste man få saker gjorda. x_X
Dock hann jag inte göra klart mitt Tim Burton-porträtt, så det var lite ledsamt att den inte fick följa med.

Följde även med en stund på lite mete med Älsklingen och min brorsdotter (porträttet i mitten). Inga fiskar för mig men i utbyte fick jag istället reda ut ett supertrassel på linan...

Grand Opening!

Ja, det här är då premiärinlägget för bloggen, och eftersom jag då kommer att blogga mycket om min konst så är de väl passande att slänga in en liten teckning?

(Och som alla vet så är det "se men inte röra" som gäller här :))

Välkommen

Follow my blog with Bloglovin

RSS 2.0